Aantal personen: 6
30 minuten.
2 theelepels Faja Lobi Knoflook
1 Madam Jeanette peper
500 gram zelfrijzend bakmeel
300 ml water
500 gram aardappelen
2 eetlepels gemalen komijnzaad
100 ml olie
zout
Vulling (aardappelen):
De aardappelen wassen en met schil gaarkoken, van schil ontdoen en
fijnprakken, vervolgens in een schaal doen en hieraan komijnzaad,
knoflook, peper en zout naar smaak toevoegen en het geheel goed mengen.
Deeg
Voor verdere bereiding, zie het recept van Roti.
Serveertip: Serveren met Murgie Masala Hindoestanie, Murgie Masala
Nickerie, Murgie Masala Speciaal, Bhera Ke Ghos (lamsvlees in masala) of
Doksa Masala (eendenborstfilet in masala).
Variatietip: Serveer ook eens met Jhienga Tarkari, Alu en Ei Tarkari, Kouseband met Garnalen, Aardappel met Peultjes, Kouseband met Aardappel.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |